Nick: adam
Dlaczego Ja?: Jestem bardzo często online, ogarniam OOC, IC itp. , jestem kulturalny, znam osoby grające na serv'ie (część osób , bo codziennie są nowi). Jestem osobą pracowitą.
Poziom RP: Wysoki
Ostatnio edytowany przez Rocket (2012-05-25 05:07:30)
Zbanowany
wcale nie masz 15 lat bo znam cie nie od dzis , jestes osoba ktora chce zrobic duzo misji 1 dnia i dostac odrazu awans bo nie chce ci sie czekac az skonczy sie czas oczekiwania.
Ps. Chcesz tego pana ciemnosci tylko po to zeby robic dm.....
Ostatnio edytowany przez warrior(ST) (2012-05-24 20:03:06)
Warrior, wiem że nie chcesz żebym dostsł Pana Ciemności (bo juz nie bedziesz mial mnie na hita) nie bedziesz juz sie miał popisywac i po za tym ty DM'ujesz pod gospoda nie ja -_- a z tym wiekiem byla wpadka, zamiast 14 wyszlo 15.
Ostatnio edytowany przez Rocket (2012-05-25 05:10:09)
Zbanowany
Nie DM'uje tylko rozwalam DM'owców np.dzisiaj corristo czy jakoś tak wszedł najpierw na palka i dm'ował
a później na weterana lub prywatną klasę thorna i tez dm ja ty tez i paru innych ( nie pamiętam nicków )
rozwalaliśmy go ( kiedyś jak zaczynałem grać to nie wiedziałem ze pod gospodą nie można się bić to biłem
ale już tego nie robię więc nie oskarżaj bezpodstawnie
( a zresztą niech już ci będzie miej sobie tego pana ciemności jak ci tak zależy )
weźmiemy pvp i zobaczymy kto kogo ma na hita chojraku
jeśli chodzi o mnie to twój poziom RP nie jest ''wysoki'' a raczej normalny a co do wieku to się nie czepiam
Jestem raczej na nie ponieważ większość osób jest w krg. dłużej a aż takiej rangi nie chciała...poza tym poziom RP