Jestem skrypterem czasami coś się pieprzy w kodach lub 69 host coś odpierdala i się zmienia. Lub może coś się nie podoba tu piszcie propozycje zmian i tu piszę zmiany jakie dam by wyrównać:
-Podwyższenie HP WSZYSTKIM magom:W Czekaniu
-Danie Najemnikom Strzał:W czekaniu
-Dodanie Orków:W czekaniu
(w czekaniu czyli nie zaakceptowane przez Aeris'a)
I takie pytanie: Czy chcecie bym stworzył dość słabą klase ORK która będize klasą dm. Chce ktoś po DM'ować to na orka wbija? Co wy na to\? Albo mogę stworzyć gildię ORKI zrobie to za darmo dla serwa lecz proszę o wasze zdanie.
Pozdrawiam Wargon.
Mi tam pasuje wszystko. Również ręczę pomocą w tworzeniu klas. Co do orków. Wolał bym żeby powstała gildia, niż klasa tylko do Dm'u. Już widzę server 3/4 graczy siedzących na orkach, spokojnie głosząc swym toporem mordor i chaos u ludzi .
Do Orków mało graczy chce dołączyć . Mam nową prośbę , a nawet dwie :
-dodać bełty strażnikowi (ma kuszę a bełtów nie ma :O)
-DODAĆ BROŃ TAKĄ SAMĄ JAK MA PRZYWÓDCA NAJEMNIKÓW/BANDYTÓW DLA NAMIESTNIKA . ONI MNIE NA WOJNIE KŁADĄ BO MAJĄ LEPSZĄ BROŃ . TO JEST UNFAIR
To tyle
Chciałbym by zwykły strażnik miejski miał dodaną lepszą broń, wyuczoną walkę broni jednoręczną (Nie musi być na max), i najważniejsze, tamte możecie odrzucić ale przynajmniej zwiększcie strażnikom hp. Adept bandyty ma strażnika miejskiego na 1cios.
Tyson. Wy macie może dość słabą broń ALE MACIE NAJLEPSZĄ ZBROJE. Najemnicy(dowódca) Będzie po zmianach miał tą broń co ty. Bo macie przekozackie zbroje.... To wszystko z mojej strony a co do strażników.
KAŻDA KLASA POCZĄTKOWA.
MA TĄ SAMĄ BROŃ I MA TE SAME STATY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No panowie. To się robi uciążliwe, podwyższenie Hp magom to chyba nie łamanie kodu matrixa. Sprawa wygląda coraz gorzej. Dzisiaj przytrafiła mi się taka o to przygoda : Bandyta wleciał do klasztoru, pozamiatał wszystkich jednym ciosem i wyszedł jakby nigdy nic. Niedługo nie obronimy się przed Rabusiem.
Pozdrawiam Sholcu
Proponuje dodać więcej siły i Hp straży, ponieważ są słabsi od chrząszcza.